heti hirdetés

Június 5-én szerdán este 7 órakor kezdődik a templomban a szokásos dicsőítés, ami online is követhető lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre. A szentmise ezen a napon este 6 órakor kezdődik.

Június 6-án csütörtökön este 7 órakor Dr. Székely János megyéspüspök atya 60. születésnapja alkalmából hálaadó szentmisét mutat be a szombathelyi Székesegyházban, amelyre és az azt követő szentségimádásra mindenkit szeretettel vár. Ezen a napon a szentmisét Vasváron reggel mondjuk.

Június 7-én elsőpénteken a nap a szokott módon zajlik. Reggel 8 órakor szentségkitétel, majd egész napos szentségimádás lesz. Este negyed 7 órától közös szentségimádás, 19 órakor szentmise. Kérjük a kedves híveket, akik tudják egy-egy óráig őrizni az Oltáriszentséget, iratkozzanak fel hátul a táblán. Köszönjük.
Szentmise után titokcsere lesz a Rózsafüzér Társulat tagjainak.

Június 8-án szombaton gitáros lesz a szentmise. Szeretettel várunk mindenkit.

Június 9-én vasárnap délután 5 órakor kezdődik a Szombathelyi Szent Márton Városi Kórus hangversenye templomunkban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Július 8-12. között lesz a verbita missziós gyermektábor 7-16 éveseknek Szentlőrinckátán. Jelentkezni és érdeklődni június 10-ig lehet Julio atyánál.

Július 22-26. között lesz a plébánia nyári tábora Gyenesdiáson. Jelentkezni június 14-ig lehet Elmer atyánál vagy a plébániahivatalban.
Szeretettel várjuk a fiatalokat!

Heti ünnepeink: hétfőn Lwanga Szent Károly és társai vértanúk emléknapja, szerdán Szent Bonifác püspök és vértanú emléknapja, csütörtökön Szent Norbert püspök emléknapja, pénteken Jézus Szent Szíve főünnepe, szombaton a Boldogságos Szűz Mária Szeplőtelen Szíve emléknapja