hirdetés

A vasvári Rózsafüzér Társulat a Bartók Béla utcában található Magyarok Nagyasszonya szobor felújítására Pintér Józsefné kezdeményezésére gyűjtést hirdet. A felajánlások átadhatóak személyesen Pintér Józsefnének és Baranyai Gábornak, illetve utalni lehet a Vasvári Domonkos Kolostor Alapítvány számlájára. Részletek a hirdetőtáblán, honlapunkon és a Facebookon olvashatóak. Hálásan köszönnek minden jószívű támogatást!

Május 30-án csütörtökön este 6 órától újra felnőtt hittanóra a sekrestyében. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Június 1-jén szombaton 10 órakor folytatódik az elsőáldozók felkészítése a plébánián. Hívjuk a leendő elsőáldozókat.

Június 2-án vasárnap Úrnapja főünnepén körmenetet tartunk a szokásos rend szerint. Szeretettel várjuk a leendő elsőáldozókat és a gyerekeket. Kérjük, hogy kis kosárban virágszirmot hozzanak magukkal. Hálásan köszönjük.

A Brenner János Hittudományi Főiskola Szombathelyi Képzési Központja felvételt hirdet a 2024/2025-ös tanévre:
- osztatlan egyszakos hittanár-nevelőtanár
- katekéta- és lelkipásztori munkatárs
- római katolikus kántor
- hitoktató mentor szakirányú továbbképzési szakra
Jelentkezési határidő:  2024. május 31. További információ: a Főiskola honlapján.

Július 2-6. között lesz a fülöp-szigeteki nyári tábor külföldi önkéntesekkel Celldömölkön. Jelentkezni május 31-ig lehet Elmer atyánál vagy a plébániahivatalban.

Július 8-12. között lesz a verbita missziós gyermektábor 7-16 éveseknek Szentlőrinckátán. Jelentkezni és érdeklődni június 10-ig lehet Julio atyánál.

Július 22-26. között lesz a plébánia nyári tábora Gyenesdiáson. Jelentkezni június 14-ig lehet Elmer atyánál vagy a plébániahivatalban.
Mindhárom táborba szeretettel várjuk a fiatalokat!

Heti ünnepeink: hétfőn Canterbury Szent Ágoston püspök emléknapja, szerdán Szent VI. Pál pápa emléknapja, csütörtökön Szent István király ereklyéi átvitelének emléknapja, szombaton Szent Jusztinusz vértanú emléknapja, vasárnap Krisztus Szentséges Teste és Vére, azaz Úrnapja főünnepe