hirdetések

Április 8-án hétfőn Urunk születésének hírüladása, Gyümölcsoltó Boldogasszony főünnepe lesz. A szentmise aznap este 7 órakor kezdődik.

Április 10-én szerdán ¾ 6-kor találkozik újra a Missziós imaközösség.

Április 12-én pénteken a szentmise előtt nem lesz szentségimádás, hanem a szentmise után kezdődik a gitáros szentségimádás Julio atyával, amire várjuk a leendő elsőáldozókat, a leendő bérmálkozókat és családjaikat is.

Április 13-án szombaton a Fatimai engesztelő imaóra este 6 órakor kezdődik, a szentmise pedig gitáros lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre.

Az idei Egyházmegyei zarándoklatot május 1-jén szerdán Pusztacsatáron rendezik meg. Jelentkezni április 12-ig lehet a plébániahivatalban, mivel le kell adnunk a létszámot és az érkező járművek számát. Zarándokfüzeteket is eszerint kapunk majd. A zarándoklat 9.15-kor gyalogosan indul Ozmánbükről Pusztacsatárra (kb. 3 km) Dr. Székely János püspök atya vezetésével és a délután 3 órakor kezdődő litániával zárul. Buzdítjuk a híveket a részvételre, imádkozzunk együtt hazánk lelki növekedéséért.

Május 12-én vasárnap délután ½ 4-kor Romeo Alberico Dell’ Amico, művésznevén Rommy, olasz-magyar énekes ad koncertet templomunkban. Jegyek elővételben a plébániahivatalban is megvásárolhatók 4.000 Ft-os áron. Részletek a plakáton.

Június 15-én szombaton 10 órakor szentmisével kezdődik a szombathelyi Székesegyházban a Jubiláns Házaspárok Találkozója. Azokat a házaspárokat hívják, akik az idei évben ünneplik az 5. évfordulótól kezdve öt évenkénti felosztásban a házassági évfordulójukat. Minden házaspárnak egyénileg kell regisztrálni egy könnyen használható felületen a www.martinus.hu honlapon, ügyelve az adatok pontosságára. Jelentkezési határidő: június 2.

Július 15-18. között Mátraverebély-Szentkútra és a Felvidékre (Gács, Alsósztregova, Videfalva) szerveztük a plébánia nyári zarándokútját. A zarádoklat ára 125.000 Ft + 50 € (részletfizetéssel), ami tartalmazza az útiköltséget, a szállást, a napi háromszori étkezést, a belépőjegyek árát, az idegenvezetést és az utasbiztosítást.
Jelentkezni 45.000 Ft befizetésével április 12-ig lehet a plébániahivatalban.