A héten eljuttattuk a rászoruló vasvári családokhoz a nagyböjtben összegyűlt adományokat. Hálásan köszönjük a felajánlásokat.

Április 3-án szerdán este 7 órakor kezdődik a templomban a szokásos dicsőítés, ami online is követhető lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre. A szentmise ezen a napon este 6 órakor kezdődik.

Április 4-én csütörtökön folytatódnak a felnőtt hittanórák az esti szentmise után a templomban. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Április 5-én elsőpénteken reggel 8 órakor szentségkitétel, majd egész napos szentségimádás lesz, negyed 7-től közös szentségimádás, 7 órától pedig szentmise. Kérjük a kedves híveket, akik tudják egy-egy óráig őrizni az Oltáriszentséget, iratkozzanak fel hátul a táblán. Köszönjük.
Szentmise után titokcsere lesz a Rózsafüzér Társulat tagjainak.

Április 6-án szombaton 10 órakor kezdődik az elsőáldozók felkészítése a plébánia közösségi termében. Szeretettel várjuk a leendő elsőáldozókat.

Az idei Egyházmegyei zarándoklatot május 1-jén szerdán Pusztacsatáron rendezik meg. Jelentkezni április 12-ig lehet a plébániahivatalban, mivel le kell adnunk a létszámot és az érkező járművek számát. Zarándokfüzeteket is eszerint kapunk majd.
A zarándoklat 9.15-kor gyalogosan indul Ozmánbükről Pusztacsatárra (kb. 3 km) Dr. Székely János püspök atya vezetésével és a délután 3 órakor kezdődő litániával zárul. Buzdítjuk a híveket a részvételre, imádkozzunk együtt hazánk lelki növekedéséért.

Július 15-18. között Mátraverebély-Szentkútra és a Felvidékre (Gács, Alsósztregova, Videfalva) szerveztük a plébánia nyári zarándokútját. A zarándoklat ára 125.000 Ft + 50 € (részletfizetéssel), ami tartalmazza az útiköltséget, a szállást, a napi háromszori étkezést, a belépőjegyek árát, az idegenvezetést és az utasbiztosítást.
Jelentkezni 45.000 Ft befizetésével április 12-ig lehet a plébániahivatalban.