A Szentföld javára 164.150 Ft gyűlt össze, ebből Vasváron 95.275 Ft, amit továbbítottunk is. Hálásan köszönjük adományaikat.

Nagyböjti jócselekedetként a hátul kihelyezett kosárba a rászorulók javára tartós élelmiszert gyűjtünk. Köszönünk minden felajánlást.

Március 28-án nagycsütörtökön 10 órakor kezdődik Szombathelyen a Székesegyházban az olajszentelési szentmise. Buzdítjuk a híveket, hogy vegyenek részt ezen a szentmisén és járuljanak szentáldozáshoz.

Az esti szentmisénk után éjfélig virrasztást tartunk.
– 19:30-tól Julio atya, Gabi néni, ministránsok, elsőáldozók és a bérmálkozók,
– 20:30-tól a Máltai csoport és a fíliák,
– 21:30-tól a Rózsafüzér Társulat tagjai,
– 22:30-tól a Missziós Imacsoport és a Szent József férfikör,
– 23:30-tól Elmer atya és a hozzá csatlakozók őrzik az Oltárisztentséget.

Március 29-én nagypénteken szigorú böjtöt tartsunk, ne feledjük a hústilalmat! Délután 3 órakor járjuk a keresztutat jó idő esetén a Szentkúton, rossz idő esetén a templomban. 5 órától a templomban emlékezünk meg az Úr szenvedéséről

Március 30-án nagyszombaton este 7 órakor kezdődik a húsvéti vigília. A szentmise után feltámadási körmenet lesz a szokott útvonalon. Kérjük a kedves híveket, hogy gyertyát hozzanak magukkal. Ezután áldjuk meg a húsvéti ételeket.

Március 31-én húsvétvasárnap a hajnali óraállítás miatt az esti szentmise már 7 órakor kezdődik. Egyebekben a szentmisék rendje a szokásos. A húsvéti ételeket ezen a napon is megáldjuk.

Április 1-jén húsvéthétfőn az óraállítás miatt az esti szentmise 7 órakor kezdődik, egyebekben a szentmisék rendje a szokásos.

Július 15-18. között Mátraverebély-Szentkútra és a Felvidékre szerveztük a nyári zarándokutat. A részletes programot hamarosan közzétesszük. A zarándoklat ára tartalmazza majd az útiköltséget, a szállást, a napi háromszori étkezést, a belépőjegyek árát, az idegenvezetést és az utasbiztosítást. Jelentkezni 45.000 Ft befizetésével 2024. április 12-ig lehet a plébániahivatalban.