Most hétvégén a Szentföld javára gyűjtünk, köszönjük adományaikat.

Most vasárnap 15 órakor kezdődik az Egyházmegye családos keresztútja Magyarlakon, vezeti Gyöngyös Balázs atya. Gyülekező a templomnál. Az útvonal babakocsival, kisgyerekekkel is jól járható. Szeretettel várnak mindenkit.

Nagyböjti jócselekedetként a hátul kihelyezett kosárba a rászorulók javára tartós élelmiszert gyűjtünk. Köszönünk minden felajánlást.

Következő héten a plébániahivatal zárva tart. Temetéssel kapcsolatban Elmer atya telefonon hívható.

Március 19-én kedden este 7 órakor találkozik újra a Szent József férfikör.

Március 20-án szerdán este 7 órakor kezdődik a templomban a szokásos dicsőítés, ami online is követhető lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre.

Március 21-én csütörtökön az esti szentmise után felnőtt hittanórán vehetünk részt Julio atyával. Szeretettel várjuk az érdeklődőket.

Március 22-én pénteken negyed 6-tól a keresztúti ájtatosságot az Egyházközségi képviselőtestület tagjai vezetik majd.

Március 23-én szombaton délután fél 4-kor folytatjuk az elsőáldozók szüleinek felkészítését. Szeretettel várjuk őket.

Július 15-18. között Mátraverebély-Szentkútra és a Felvidékre szerveztük a nyári zarándokutat. A részletes programot hamarosan közzétesszük. A zarándoklat ára tartalmazza majd az útiköltséget, a szállást, a napi háromszori étkezést, a belépőjegyek árát, az idegenvezetést és az utasbiztosítást. Jelentkezni 45.000 Ft befizetésével 2024. április 12-ig lehet a plébániahivatalban.

Heti ünnepeink: kedden Szent József, a Boldogságos Szűz Mária jegyesének főünnepe, vasárnap Virágvasárnap, Urunk szenvedésének vasárnapja – Krisztus bevonulása Jeruzsálembe