heti hirdetés

November 13-án hétfőn Fatimai engesztelő imaórát tartunk 17 órától. A szentmise ezen a napon 18 órakor lesz.

November 14-én kedden 18 órára várjuk a templomba a leendő elsőáldozókat és szüleiket tájékoztatóra.

November 15-én szerdán 19 órakor kezdődik a templomban a szokásos dicsőítés, ami online is követhető lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre.

November 18-án szombaton kettő gyermeket keresztelünk, fogadjuk őket közösségünkbe!

November 19-én vasárnap a Karitász javára gyűjtünk majd. Ugyanezen a napon az esti szentmise után találkozik újra a Szent József Férfikör.

November 21-én kedden 18 órára várjuk a templomba a leendő bérmálkozókat és szüleiket tájékoztatóra.

November 22-én szerdán egész napos szentségimádást tartunk a szokásos rendben. Kérjük a kedves híveket, akik tudják egy-egy óráig őrizni az Oltáriszentséget, iratkozzanak fel hátul a táblán. Köszönjük.

A missziós világnap alkalmából és témájában nyílt kiállítás még megtekinthető a plébánia közösségi termében. A látogatáshoz időpontot egyeztetni Elmer atyával lehet. A belépésre szánt adományokat a verbita kispapok nevelésére ajánljuk fel.

Heti ünnepeink: hétfőn Magyar szentek és boldogok emléknapja, szerdán Nagy Szent Albert püspök és egyháztanító emléknapja, csütörtökön Skóciai Szent Margit emléknapja, pénteken Nagy Szent Gertrúd szűz emléknapja, szombaton a Szent Péter és Szent Pál bazilikák felszentelésének emléknapja, vasárnap a Szegények világnapja