A Missziók javára összesen 168.520 Ft gyűlt össze, ebből Vasváron 95.300 Ft, amit továbbítottunk is. Adományaikat hálásan köszönjük.

Most vasárnap kezdődik a téli időszámítás, hajnali 3-kor visszaállítjuk 2-re az órákat. Tehát a vasárnap esti szentmise, illetve azt követően az esti szentmisék már 18 órakor kezdődnek.

Október 31-én kedden zárjuk a Szűzanya hónapját. 18 órakor a templom előtti téren élő rózsafüzért alkotunk mécsesekkel, így fejezzük ki hálánkat. Szeretettel várjuk a leendő elsőáldozókat, a leendő bérmálkozókat és családjaikat.

November 1-jén szerdán Mindenszentek főünnepét üljük. Ez parancsolt ünnep, a szentmiséket vasárnapi miserend szerint tartjuk. Az esti szentmise után kezdődik a templomban a szokásos dicsőítés, ami online is követhető lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre.

November 2-án csütörtökön, Halottak napján az esti szentmisét 18 órakor a temetői templomban mondjuk el.

November 3-án elsőpénteken a nap a szokott módon zajlik. Reggel 8 órakor szentségkitétel, majd egész napos szentségimádás lesz. Este negyed 6 órától közös szentségimádás, 18 órakor szentmise. Kérjük a kedves híveket, akik tudják egy-egy óráig őrizni az Oltáriszentséget, iratkozzanak fel hátul a táblán. Köszönjük. Szentmise után titokcsere lesz a Rózsafüzér Társulat tagjainak.