A most hétvégi perselyadományokat a Missziók javára gyűjtjük.

Október 24-én kedden 17 órakor kezdődik Körmenden, a Battyhány Örökségközpont és Színház aulájában Dr. Márfi Gyula ny. érsek atya Az Istenkeresés útjain című előadása és könyvbemutatója. Könyvvásárlásra is lesz lehetőség.

Október 25-én szerdán 18 órakor találkozik újra a Missziós Imaközösség.

Október 26-án csütörtökön 17 órától tájékoztatót tartanak a szombathelyi Boldog Brenner János Gimnáziumban. Az intézmény felvételt hirdet a nyolc évfolyamos gimnáziumi osztályába a 2024/2025-ös tanévre. Részletek a plakáton.

Október 28-án szombaton 17 órától lesz templomunkban a Rózsafüzér Társulat lelkinapja. A tagokon kívül is várunk szeretettel mindenkit.

Október 29-én vasárnap kezdődik a téli időszámítás, hajnali 3-kor visszaállítjuk 2-re az órákat. A vasárnap esti szentmise, illetve azt követően az esti szentmisék már 18 órakor kezdődnek.

Október 31-én kedden zárjuk a Szűzanya hónapját. 18 órakor a templom előtti téren élő rózsafüzért alkotunk mécsesekkel, így fejezzük ki neki hálánkat. Szeretettel várjuk a leendő elsőáldozókat, a leendő bérmálkozókat és családjaikat.

November 1-jén, szerdán, Mindenszentek napján délután lesz a síremlékek megáldása, aminek stóladíja 7.000 Ft. Akik szeretnék megszenteltetni a temetőben a síremlékeket, kérjük, jelezzék a plébániahivatalban október 27-ig. Az összeg befizetése is itt lehetséges. Köszönjük.

A missziós világnap alkalmából és témájában nyílt kiállítás egy hónapon át tekinthető meg a plébánia közösségi termében. A látogatáshoz időpontot egyeztetni Elmer atyával lehet. A belépésre szánt adományokat a verbita kispapok nevelésére ajánljuk fel.

A 2024-es évi naptárak már megvásárolhatók a plébániahivatalban. Megérkezett a Szombathelyi Egyházmegye Kalendáriuma is!

Heti ünnepeink: hétfőn Kapisztrán Szent János áldozópap emléknapja, kedden Claret Szent Antal püspök emléknapja, szerdán Szent Mór püspök emléknapja, szombaton Szent Simon és Szent Júdás Tádé apostolok ünnepe