heti hirdetés

Október hónapban a szentmisék előtt fél órával rózsafüzért imádkozunk. 

Köszönjük a múlt heti hálaadáshoz felajánlott terményeket, a jó Isten fizesse meg mindenkinek!

Egy vasvári család a Szentlélek sugallatára új ruhát ajándékozott a Szűzanyának és a kis Jézusnak végtelen hálájuk és szeretetük jeleként. Köszönjük szépen az adományt és az öltöztetők segítségét!

Október 11-én szerdán 18 órakor találkozik újra a Missziós imaközösség.

Október 13-án pénteken a szentmise előtt nem lesz szentségimádás, hanem Fatimai engesztelő imaórát tartunk 18 órától. A szentmise után kezdődik a gitáros szentségimádás Julio atyával, amire várjuk a leendő elsőáldozókat, a leendő bérmálkozókat és családjaikat is.

Október 14-én szombaton gitáros szentmisét tartunk.

Október 22-én vasárnap a Missziók javára gyűjtünk majd.

A korábban használt térdeplőpárnákat összegyűjtöttük, aki szeretné hazavinni a sajátját, megtalálja a mosdóhoz vezető folyosón a dobozban.

A 2024-es évi naptárak és kalendáriumok már megvásárolhatók a plébániahivatalban.

A szombathelyi Boldog Brenner János Gimnázium felvételt hirdet a nyolc évfolyamos gimnáziumába a 2024/2025-ös tanévre. Az intézményben felvételi tájékoztatót tartanak 2023. október 26-án és 2024. január 17-én 17 órai kezdettel. Részletek a plakáton.

Heti ünnepeink: hétfőn Szent Dénes püspök és társai, vértanúk emléknapja, szerdán Szent XXIII. János pápa emléknapja, szombaton Szent I. Kallixtusz pápa és vértanú emléknapja