Október hónapban a szentmisék előtt fél órával rózsafüzért imádkozunk. Teljes búcsút nyerhet az a hívő, aki a rózsafüzért templomban vagy kápolnában, családban, szerzetesi közösségben, jámbor társulatban vagy jámbor szándékkal együttlévők közösségében elimádkozza.

Október első és harmadik szerdáján a dicsőítést nem online, hanem a templomban tartjuk, 19 órától. Buzdítjuk a híveket a részvételre.

Október 6-án, elsőpénteken a nap a következőképp zajlik. Reggel 8 órakor szentségkitétel, majd egész napos szentségimádás lesz, szentségeltétel 16:30-kor. Kérjük a kedves híveket, akik tudják egy-egy óráig őrizni az Oltáriszentséget, iratkozzanak fel hátul a táblán. Köszönjük.
Ugyanezen a napon tartjuk meg a Rózsafüzér Királynője búcsúnkat, az esti szentmise 19 órakor kezdődik a Szentkúti kápolnában. Ebben az évben is tudjuk szállítani azokat, akik igénylik, 18:30-kor indul a járat a templom elől. Ez alkalommal kérjük, minden Rózsafüzér Társulati tag egyénileg cserélje a titkot a kosárból.

Október 7-én szombaton reggel 6 órakor indulunk Budatéténybe, az Országos Világmissziós Ünnepre. Gyülekező reggel 5:45-től, érkezés 19 óra körül ugyanide. Meleg ebédet kapunk, a többi étkezésről magunk gondoskodunk. Az útiköltség felnőtteknek 10.000 Ft, gyermekeknek 5.000 Ft, fizetni a héten lehet a plébániahivatalban.

Élet a Lélekben Szeminárium („Szentlélek szeminárium”) indul október 10-én kedden a Szombathely Szőllősi Plébánián 19:00-kor. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki szeretne Krisztus követésében előrehaladni. Részletek a plakáton. Jelentkezési határidő: október 1. A program ingyenes.

A korábban használt térdeplőpárnákat összegyűjtöttük, aki szeretné hazavinni a sajátját, megtalálja a mosdóhoz vezető folyosón a dobozban.

Heti ünnepeink: hétfőn Szent Őrzőangyalok emléknapja, szerdán Assisi Szent Ferenc emléknapja, csütörtökön Szent Faustina Kowalska szűz emléknapja, pénteken Szent Brúnó áldozópap emléknapja, szombaton Rózsafüzér Királynője emléknapja, vasárnap Szűz Mária, Magyarok Nagyasszonya, Magyarország Főpátrónája főünnepe