heti hirdetés

Szeptember 27-én szerdán 18 órakor szentségek vételére felkészítő foglalkozás indul felnőttek számára Szombathelyen, a Főplébánián. Azokat várják, akik szeretnének a szentségekben részesülni vagy csak egyszerűen szeretnének felnőtt fejjel beszélgetni a keresztény tanításról. Jelentkezni és érdeklődni lehet Pigler M. Míra domonkos nővérnél (+36202375483 vagy Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát.).

Szeptember 27-én szerdán 18 órakor találkozik újra a Missziós imaközösség.

Október 1-jén vasárnap hálát adunk az idei termésért. Ezekkel szeretnénk a templomot díszíteni, ezért kérjük, aki bármilyen zöldséggel, gyümölccsel, terménnyel hozzá tud járulni a megáldás szertartásához, hozza azt el szeptember 29-e péntekig a templomba. Hálásan köszönjük.

Október 7-én szombaton Budatéténybe indulunk az Országos Világmissziós Ünnepre. Az útiköltség felnőtteknek 10.000 Ft, gyermekeknek 5.000 Ft lesz. Jelentkezni még lehet a plébániahivatalban.

Október 8-án, vasárnap 15-18 óra között lesz a Nyugdíjasok zarándoklata a Szombathelyi Székesegyházban. Jelentkezni szeptember 25-ig kell. Részletek a plakáton.

Élet a Lélekben Szeminárium („Szentlélek szeminárium”) indul október 10-én kedden a Szombathely Szőllősi Plébánián 19 órakor. Szeretettel várnak minden érdeklődőt, aki szeretne Krisztus követésében előrehaladni. Részletek a plakáton. Jelentkezési határidő: október 1. A program ingyenes.

A 2024-es évi bérmálásra a jelentkezési határidő 2023. szeptember 30. Elmer atya személyes beszélgetésre várja el a leendő bérmálkozókat és a szüleiket. Jelentkezni akár Elmer atyánál telefonon (+36303236904), akár a plébániahivatalban is lehet.

Heti ünnepeink: kedden Szent Kozma és Damján vértanúk emléknapja, szerdán Páli Szent Vince áldozópap emléknapja, csütörtökön Szent Vencel vértanú emléknapja, valamint Ruiz Szent Lőrinc és társai – vértanúk emléknapja, pénteken Szent Mihály, Szent Gábor és Szent Rafael főangyalok ünnepe, szombaton Szent Jeromos áldozópap és egyháztanító emléknapja