heti hirdetés

Hálásan köszönjük minden segítőnknek a búcsú ideje alatti munkáját, a fíliák és a vasvári imaközösségek állhatatos virrasztását. Isten fizesse meg!

Szeptember 19-én kedden este 19 órakor találkozik újra a Szent József férficsoport.

Székely János püspök atya üzenete a következő:
Kedves Gyerekek és Fiatalok, szeretett és tisztelt Idősebb Testvéreink, kedves Családok!
Egyházmegyénk óriási kincsei a szentjeink. Sugárzó életük bátorítás arra, hogy - még ha nem is mindig könnyű - de lehetséges és boldogító Krisztus útján járni! Adjunk hálát együtt a szegények orvosának Batthyány-Strattmann Lászlónak a 20 évvel ezelőtti boldoggá avatásért, és imádkozzunk az ő nagyszerű és szentéletű feleségének, Coreth Mária Teréziának a boldoggá avatásáért! Jöjjenek el minél többen szeptember 23-án Körmendre, az egyházmegyei zarándoklatunkra! A nem regisztrált zarándokokat is szeretettel látjuk.

Október 7-én szombaton Budatéténybe indulunk az Országos Világmissziós Ünnepre. Az útiköltség felnőtteknek 10.000 Ft, gyermekeknek 5.000 Ft lesz. Jelentkezni még lehet a plébániahivatalban.

Október 8-án, vasárnap 15-18 óra között lesz a Nyugdíjasok zarándoklata a Szombathelyi Székesegyházban. Jelentkezni szeptember 25-ig kell. Részletek a plakáton.

A 2024-es évi bérmálásra a jelentkezési határidő 2023. szeptember 30. Elmer atya személyes beszélgetésre várja el a leendő bérmálkozókat és a szüleiket. Jelentkezni akár Elmer atyánál telefonon (+36303236904), akár a plébániahivatalban is lehet.

Heti ünnepeink: kedden Szent Januáriusz püspök és vértanú emléknapja, szerdán Kim Taegon Szent András áldozópap Csong Ha-szang Szent Pál és társaik, koreai vértanúk emléknapja, csütörtökön Szent Máté apostol és evangélista ünnepe, szombaton Pietrelcinai Szent Pió áldozópap emléknapja, vasárnap az Elvándorlók és menekültek világnapja, valamint Szent Gellért püspök és vértanú ünnepe