heti hirdetés

Szeptember 13-án szerdán a szentmise 19 órakor lesz, előtte 18 órától Fatimai engesztelő imaórát tartunk. A Missziós imaközösség találkozója ezen a napon elmarad.

Szeptember 14-én csütörtökön a 19 órai szentmisében ünnepeljük a Szent Kereszt felmagasztalását, templomunk búcsúját. A kedves híveket buzdítjuk a részvételre.

Szeptember 16-án szombaton délelőtt négy gyermeket keresztelünk templomunkban, fogadjuk őket közösségünkbe! Délután két jegyespár köt házasságot. Imádkozzunk értük is!

Hálásak vagyunk a kedves hívek adományaiért, amikből a búcsúra elkészülhettek a padpárnák új huzatai és a térdeplő párnák.
Köszönetet mondunk a zalaegerszegi Vajda családnak, akik búcsúra új ruhát ajándékoztak a Szűzanyának.
És köszönetet mondunk nagylelkű támogatónknak, akitől búcsúra csodálatos ajándékokat kaptunk: körmeneti gyertyatartókat, körmeneti gyertyákat, oltárgyertyákat és egy turibulumot (tömjénégetőt). Isten fizesse meg sokszorosan mindannyiuknak.

Heti ünnepeink: kedden Szűz Mária Szent Nevének emléknapja, szerdán Aranyszájú Szent János püspök és egyháztanító emléknapja, csütörtökön a Szent Kereszt felmagasz-talásának ünnepe (templomunk búcsúja), pénteken a Fájdalmas Szűzanya emléknapja, szombaton Szent Kornél pápa és Szent Ciprián püspök, vértanúk emléknapja