heti hirdetés

December 7-én szerdán online dicsőítést közvetítünk este 19 órától. Csatlakozzanak hozzánk a facebook-oldalunkon!

December 8-án csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe van, ezen a napon a szentmise este 18 órakor kezdődik.

December 10-én szombaton este gitáros szentmisét tartunk.
December 9-10-én péntek-szombaton, a 18 órai szentmise után tartjuk a plébániai lelkigyakorlatunkat Vasváron. Két, Amerikából érkezett házaspár vezeti majd, akik a Házaspárok Krisztusért Mozgalom európai felelősei. Az elmélkedések témája: „Hogyan tudunk családként, a mindennapi életünkben tanúságot tenni Krisztusról?”
Karácsonyi gyónási lehetőséget biztosítunk a szentmisék alatt és igény esetén utána is.
Ugyanezen a napon rendezik meg délelőtt 10 órakor Szombathelyen a Székesegyházban, este 17:30-tól pedig Szentgotthárd-Rábakethelyen a Boldog Brenner János ünnepséget

December 11-én vasárnap advent 3., gaudete, vagyis az öröm vasárnapja.
Ezen a napon az adventi programok keretében a Múzeum Domonkos vasárnapot rendez: délután 15 órától kezdődnek a programok a Zarándokszálláson és a Művelődési Központban. Az esti szentmisét Kostecki András domonkos atya mondja. Részletek a hirdetőtáblán.

December 17-én szombaton tartjuk a plébánia gyermekkarácsonyát, amire szívesen fogadjuk mind az anyagi, mind a sütemény felajánlásokat. Hálásan köszönjük.

Adventben is nyílik lehetőség a jótéteményre, kosarakat helyeztünk el hátul az adományoknak. Elsősorban tartós élelmiszerre van szüksége a város rászoruló családjainak. Hálásan köszönjük.

Kis kosarat helyeztünk el még jobb oldalon, a Mária oltárnál is. Ebbe tehetjük be imaszándékainkat, kéréseinket. Ezeket a mindennapos szentségimádás idején visszük közösen az Úr elé.

Heti ünnepeink: kedden Szent Miklós püspök emléknapja, szerdán Szent Ambrus püspök és egyháztanító emléknapja, csütörtökön a Boldogságos Szűz Mária szeplőtelen fogantatásának ünnepe, szombaton a Loretói Boldogságos Szűz Mária emléknapja