Szeretettel hirdetjük

Február 19-én hétfőn este 7 órakor találkozik újra a Szent József férfikör.

Február 21-én szerdán este 7 órakor kezdődik a templomban a szokásos dicsőítés, ami online is követhető lesz. Buzdítjuk a híveket a részvételre.

Február 22-én csütörtökön az esti szentmise után felnőtt hittanórán vehetünk részt a templomban. Julio atya szeretettel várja az érdeklődőket.

Február 23-án pénteken negyed hat órától a Missziós imaközösség vezetésével járhatjuk a keresztutat.
Nagyböjti jócselekedetként a hátul kihelyezett kosárba a rászorulók javára tartós élelmiszert gyűjtünk. Köszönünk minden felajánlást.

Március 16-a szombatra egynapos nagyböjti zarándoklatot szerveztünk, az úticél Pápa és környéke lesz. Jelentkezni a hozzájárulás befizetésével lehet a plébániahivatalban. Részletek a plakáton.

Bővebb információ a heti hirdetésben.

 

Bővebben

Támogatás

Hálásan köszönünk minden anyagi támogatást! Az Önök támogatásával valósulnak meg egyházi programjaink, tartjuk fenn templomunkat, a közösségi házat, fizetjük alkalmazottainkat, a közüzemi díjakat (villany, víz, gáz, telefon stb.), épületeink felújítását.

Online miseközvetítés a világhálón

Azoknak a híveknek ajánljuk, akik nem tudnak eljönni templomunkba betegség, karantén vagy egyéb ok miatt.

A Magyar Kurír honlapján a listát folyamatosan frissítik, elérhető a https://www.magyarkurir.hu/hirek/hol-es-mikor-kovetheto-elo-szentmise-kozvetites-osszegyujtjuk-lehetosegeket címen.

Az alábbi honlapon idő és helyszín szerint is lehet keresni: https://coda.io/@denes-harmath/online-misekozvetitesek

Médiaklikk:
https://mediaklikk.hu/musor/mise-istentisztelet-kozvetites/

Katolikus Rádió:
https://www.katolikusradio.hu/musoraink/28

Fábry Kornél atya beszél az online szentmiséről

Zenés dicsőítés templomunkban

Zenés dicsőítés kéthetente szerdánként 19 órakor templomunkban élőben, a dicsőítést plébániánk Facebook oldalán is követheti, aki nem tud eljönni rá