Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

Az óraátállítás miatt jövő szombaton, március 24-én a szentmise még este 6 órakor kezdődik, viszont vasárnap a nyári időszámítás kezdődik, így este 7 órakor kezdődik a mise.

2018. május 1-jén Szombathelyen, a Székesegyház előtti téren avatják boldoggá Brenner János vértanút. Erre a nagy alkalomra buszt indítunk, melynek költsége 400 Ft. Jelentkezni a hivatalban vagy a sekrestyében lehet legkésőbb március 25-ig. Bizonyos okok miatt jelentkezni kell azoknak is, akik személyautóval szeretnének menni.

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász meghirdette a „Családok a családokért” adománygyűjtő akcióját a nagyböjti szent időben. Az erre szánt összeget március 18-ig a rácsnál lévő perselybe kérjük betenni. Az adományokat hálásan köszönjük a rászoruló családok nevében.

Idén a hittantábort július 2–7. között tartjuk Zalalövőn. Várjuk a gyerekek jelentkezését június 15-ig. Részvételi díj 15 000Ft.

2018. július 31-től augusztus 6-ig zarándoklatot szervezünk Medjugorje-be. Július 10-ig lehet jelentkezni. A zarándoklat költsége 210 euró.

Plébániánk nagyböjti lelkigyakorlata március 22-én, 23-án és 24-én lesz a vasvári templomban. Minden alkalommal délután 5 órakor kezdődik az elmélkedés, utána gyónási lehetőség lesz.

Azoknak az idős és beteg testvéreknek, akik otthonukban szeretnék elvégezni a nagyböjti szentgyónást és szentáldozást, erre március 23-án, pénteken délelőtt lesz lehetőségük. Kérjük a hozzátartozókat, hogy ezt március 21-ig jelezzék a sekrestyében vagy a hivatalban.

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés