Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

A katolikus iskolák javára Vasváron 92 915 Ft gyűlt össze, így egyházközségünk 145 000 Ft-ot küldött be a Szombathelyi Egyházmegyének.

Ma március 3-án az esti szentmisét követően, negyed nyolctól hangverseny kezdődik a templomban. Előadóművészek: Farkas Alexandra, Inotai-Tóth Noémi és Tóth Barnabás. Sok szeretettel hívnak és várnak minden kedves érdeklődőt.

Immár hagyománnyá vált március 15-i, nagyböjti zarándoklatunk. Idén több helyszínt is érint a zarándokút: Horvátnádalja, Velemér, Rábakethely és Magyarlak. Részvételi díj 3000 Ft, mely tartalmaz egy meleg ebédet, belépőjegyet és autóbuszköltséget. Jelentkezéskor kérjük a részvételi díj befizetését. Jelentkezni legkésőbb március 10-éig lehet.

2018. május 1-jén Szombathelyen, a Székesegyház előtti téren avatják boldoggá Brenner János vértanút. Erre a nagy alkalomra buszt indítunk, melynek költsége 400 Ft. Jelentkezni a hivatalban vagy a sekrestyében lehet legkésőbb március 25-ig. Bizonyos okok miatt jelentkezni kell azoknak is akik személyautóval szeretnének menni.

A Szombathelyi Egyházmegyei Karitász meghirdette a “Családok a családokért” adománygyűjtő akcióját a nagyböjti szent időben. Az erre szánt összeget március 18-ig a rácsnál lévő perselybe kérjük betenni. Az adományokat hálásan köszönjük a rászoruló családok nevében.

Idén a hittan tábort július 2-7. között tartjuk Zalalövőn. Várjuk a gyerekek jelentkezését június 15-ig. Részvételi díj 15 000Ft.

2018. július 31-től augusztus 6-ig szervezünk zarándoklatot Medjugorje-be. Július 10-ig lehet jelentkezni. A zarándoklat költsége 210 euró.

Jövő vasárnap, március 11-én délután kerül sor a városnéző séták következő rendezvényére, ezúttal a domonkos nővérek egykori zárdáját látogathatjuk meg. A program vendége lesz Petra nővér, a kőszegi domonkos általános iskola és gimnázium igazgatója, aki a séta után előadást tart kőszegi iskoláról. A programot ezért ajánljuk a továbbtanulásban érintett családoknak is.

Plébániánk nagyböjti lelkigyakorlata március 22-én, 23-án és 24-én lesz a vasvári templomban. Minden alkalommal délután 5 órakor kezdődik az elmélkedés, utána gyónási lehetőség lesz. 

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés