Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

A szentmisét követően hamvazást tartunk.

A jövő vasárnapi persely-adományokat a katolikus iskolák javára gyűjtjük. Előre is köszönünk minden jószívű hozzájárulást.

A Szentatya február 4-diki Úrangyala imádságában elhangzott az a kérése, hogy február 23-án, pénteken az egész Egyház imádkozzon és böjtöljön a Kongói Demokratikus Köztársaság, Dél-Szudán és az egész világ békéjéért. Templomunk ezért ezen a napon nyitva tart, hogy bárki bejöhessen imádkozni a Szentatya szándékáért. Az este 6 órakor kezdődő Keresztút keretében pedig közösen imádkozunk erre a szándékra.

Brenner János boldoggá avatására készülve, a Vasvári Esperesi Kerület imaóráját a családokért február 28-án, szerdán este tartjuk Csehimindszenten. Az imaóra este 6 órakor kezdődik, ezután 7 órakor Bellovics Gábor SJ atya szentmisét mutat be.

Az immár hagyományos, március 15-diki nagyböjti zarándoklatunk idén több helyszínt is érint: Horvátnádalja, Velemér, Rábakethely és Magyarlak községeket. A részvételi díj 3000 Ft, amely tartalmazza egy meleg ebéd, a belépőjegy és az autóbusz költségét. Jelentkezni legkésőbb március 10-ig lehet. Jelentkezéskor kérjük a részvételi díj befizetését.

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés