Szent Kereszt felmagasztalása plébánia Vasvár

Vasvár, Bartók Béla u. 3.

 

Plébánia: 94/370-142

Plébános: Tengan Sebastian SVD – 30/221-6525

Káplán: Fernandes Loyd SVD – 30/995-5057

 

 

Címlap

Április 9-én van Gyümölcsoltó Boldogasszony ünnepe. E napon a reggeli szentmise keretében tehetnek ígéretet azok, akik 9 hónapon keresztül szeretnének imádkozni a halállal fenyegetett, meg nem született magzatokért.

Április 13-án, pénteken este 7 órakor tartjuk Fatimai engesztelésünket. Előtte fél 7-től rózsafüzért imádkozunk.

2018. május 10-én, csütörtökön kerül megrendezésre plébániánkon az Egyházmegyei Elsőáldozók Zarándoklata. Az előző zarándoklatokhoz hasonlóan önkéntes segítségre van szükségünk a lelkinap szervezésében. A teendőkkel kapcsolatban megbeszélést tartunk április 12-én, csütörtökön este 7 órakor a közösségi teremben. Erre várunk mindenkit, aki szeretne segíteni.

Idén a Jubiláns házaspárok találkozója június 23-án, szombaton lesz 10 órakor Szombathelyen a székesegyházban. Azokat a házaspárokat hívják és várják, akik az idei évben ünneplik valamelyik házassági évfordulójukat (5., 10., 15., 20., stb). A határidő elmúltával is fogadják a jelentkezéseket, de ezek a párok emléklapot csak utólag, postai úton kapnak, illetve a felolvasott névsorba nem kerülnek bele. Kérjük a kerek évfordulós házaspárokat, akik szeretnének részt venni a találkozón, hogy június 8-ig jelentkezzenek a plébániai hivatalban.

Keresés az oldalon

Ajánló

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Facebook

Linkajánló

Magyar Katolikus Egyház

Isteni Ige Társasága

Szent Imre Missziósház és Verbita Központ

 

Magyar Kurír

Nagy Gáspár Kulturális Központ

 

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés

Mentés